Støt Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening, hver gang du tanker


Vi har indgået en sponsoraftale med Tømmerup Brugs og OK, så du kan støtte hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.
 
Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.
 
Det kræver dog, at dit OK kort har TGU tilknyttet som sponsoraftale. Læs mere nedenfor.
 
Bestil et OK Benzinkort på ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.
    

Hvad går sponsoratet til

Vores sponsoraftale med Tømmerup Brugs og OK sikrer hvert år TGU et beløb i størrelsesordenen 10.000 kr. Penge som vi er rigtig glade for, og som sætter os i stand til at uddanne og fastholde instruktører og anskaffe nyt materiel til afdelingerne. 

Pengene fra Brugsen og OK bliver i år anvendt til færdiggørelse af tilbygningen til springcenteret, som vil give gymnasterne meget bedre udfoldelsesmuligheder i springcenteret.
 
TGU har sponsornummer: 558838
 
Du kan kontrollere at dit OK kontokort er knyttet til TGU's sponsoraftale. Det kan du gøre ved at ringe til OK på telefon 70 10 20 33.
 
Har du ikke har tilknyttet en sponsoraftale til dit OK-kontokort kan du bestille et nyt på www.ok.dk
 
Man må gerne have flere kort.
 
www.ok.dk kan du også se hvordan OK støtter TGU.
 
Tak for din hjælp.

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle