Peter Holm
Præsentation
Jeg har siddet i en del bestyrelser, og nu som formand for TGU.
For mig er det vigtigt, at man ved bestyrelsesarbejde får følelsen af, at man gør en forskel og gør andre mennesker glade.
Dette samtidig med, at man har det sjovt og hyggeligt.

Personligt har jeg altid gået til idræt og været meget fysisk aktiv både på arbejde og privat. Jeg spiller undervandsrugby
i Kalundborg og går til gymnastik, cykling og fodbold i TGU.
Tidligere har jeg også spillet tennis og gået til konkurrencedans.
Jeg går ind for at belønne de frivillige og nyder at gøre en forskel. Jeg håber derfor også, at du kontakter mig, hvis du har
haft en god oplevelse, eller hvis der er noget vi kan gøre bedre i TGU.
Venlig hilsen Peter Holm, tlf: 2182 3191 og mail: karina.peter@mail.dk

Jette Møller Jensen
Præsentation

Jeg har siddet i forskellige bestyrelser gennem tiden, både i foreninger og i privat regi.

Min tilknytning til TGU er gennem Zumba, som jeg har danset gennem de sidste 8 år.

Jeg er ansvarlig for fitnessafdelingen, og I er velkomne til at kontakte mig ved spørgsmål.

Mail: jensenjettemoller@gmail.com eller mobil: 2926 0871

Bestyrelsesmedlem
Anna Mortensen
Præsentation
Jeg er forholdsvis ny i foreningslivet i Kalundborg. Jeg har været en del af motion / idræt branchen i byen siden året 2017. Er rigtig glad for at bidrage, gøre en forskel og møde de lokale ildsjæle. Jeg er rigtig glad for dans, cykling og styrketræning
Sussi Lodall
Bestyrelsesmedlem
Thomas R Nielsen
Præsentation
Jeg har siddet i TGU-bestyrelsen siden 2018 og er pt. kasserer.
I min fritid går jeg til gymnastik på et herrehold her i foreningen, samt træner et springhold for børn mellem 6-14 år.
Min interesse for cykling gjorde, at jeg var med til at at starte TGU-Cykling op i foråret 2018.
Christian Eliasen
Præsentation
Bestyrelsesmedlem og instruktør i E-Sport.
Poul-erik ilkjær
Bestyrelsesmedlem.
Thomas R Nielsen
Præsentation
Jeg har siddet i TGU-bestyrelsen siden 2018 og er pt. kasserer.
Suppleant
Sune Kantsø Olesen
Præsentation
Sune er suppleant i TGUs bestyrelse.
Derudover er Sune instruktør i Gymnastikafdelingen.

Jens Larsen
Præsentation
Jeg sidder som suppleant i TGU’s bestyrelse, men har tidligere været medlem af bestyrelsen.
Jeg har tidligere haft en masse at gøre med seniorfodbold i TGU, men nu er det badminton jeg tager mig mest af.
Jeg har kone og 2 børn og er bosiddende i Spangsbro.
Fritiden går med løb, golf, og badminton, og den/de årlige skiferier er et must.

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle