Opdateret: 15/3-20.

Hovedbestyrelsen i TGU følger hele tiden med i udviklingen af Coronavirus/COVID-19 og
følger Statsministeriets og idrætsorganisationernes anbefalinger vedrørende Coronavirus spredning.
Vi har derfor fuld forståelse for, at Danmark nu er lukket ned for at mindske smittespredningen.

Dette betyder også, at TGU har lukket ned for ALLE idrætsaktiviteter.

Hovedbestyrelsen er bekendt med, at dette har stor indflydelse på TGU og lokalområdet.
Vi har måtte udskyde Gymnastikopvisningen, som skulle have været afholdt lørdag d. 21. marts.
Generalforsamlingen, som var planlagt til d. 25. marts er ligeledes udskudt på ubestemt tid.
Opstart at vores udendørsaktiviteter som f.eks. Tennis og Cykling, er ligeledes udsat på ubestemt tid,
ligesom det selvfølgelig har konsekvenser for alle vores aktive hold under TGU.

TGU beklager for de ulemper dette giver, men vil gerne være ansvarlige og tage COVID-19 alvorligt.

TGU var blandt de første idrætsforeninger i Kalundborg, der lukkede ned for vores aktiviteter.
Det var en svær beslutning dengang, men efterfølgende er vi glade for, at vi handlede så hurtigt som vi gjorde.
Kære medlemmer:
Nu er det tid til at blive hjemme og passe på hinanden.
TGU anbefaler at du:
  • 1) Vasker hænder hyppigt og grundigt, især efter at du har været ude blandt andre mennesker, før du skal spise m.v.
  • 2) Viser hensyn til andre ved at nyse eller hoste i et engangslommetørklæde eller albuebøjningen
  • 3) Begrænser fysisk kontakt, dvs. undgår håndtryk, kindkys og kram.
  • 4) Er ekstra opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  • 5) Er ekstra opmærksom på din opførsel på steder med mange mennesker, herunder i offentlige transportmidler, bl.a. holder afstand til andre personer så vidt muligt, særligt hvis de ser syge ud, sørger for at holde god håndhygiejne m.v.

• Følger du disse råd, kan du hjælpe med at forebygge smittespredning og beskytte dig selv og andre mod smitte.

Hovedbestyrelsen vil gerne takke Udvalgsformænd, trænere, instruktør, frivillige og selvfølgelig alle vores medlemmer
for Jeres forståelse i denne svære situation.
Vi glæder os meget til at se Jer alle sammen igen og melder nyt ud hurtigst muligt....

Peter Holm
Formand TGU